Despre noi

Personal Development School este un proiect aflat sub egida Voluntari pentru Idei și Proiecte ce oferă tinerilor contextul pentru a învaţa despre career decision making, motivație, personal branding și self management.

Aflat la ediția a XIII-a, fiind un proiect de tradiție dar și național realizat atât în Bucureşti, cât şi în Cluj, PDS se adresează în anul 2017 liceenilor din clasele a XI-a şi a XII-a care doresc să afle răspunsuri la anumite întrebări legate de propria persoană dar şi de partea profesională. Deoarece piața muncii se dezvoltă în permanență și posibilităţile devin din ce în ce mai numeroase, PDS îţi va arăta care sunt noile orizonturi în care poţi paşi cu siguranţă.

Proiectul se concentrează în jurul nevoii liceenilor de autocunoaştere, orientare în carieră, dar şi dezvoltare personală axată pe pasiunile fiecărui participant.

Săptămăna 8-14 Mai poate fi primul pas pentru un altfel de viitor. Agenda proiectului va cuprinde o serie de training-uri şi workshop-uri pe diverse teme, dar elementul care va face diferența are la bază conceptul de învățare experiențială.

PDS este proiectul care te încurajează să te descoperi în profunzime. Te provoacă să-ți descoperi limitele și să le depășești. Te ajută să ai o viziune mai clară asupra viitorului tău. Te susține să-ți transformi visurile în realitatea pe care tu ți-o dorești.

Noi am fost acolo. În bula liceului unde adesea drumul este prestabilit. Ești pasionat de medicină, desen, drept, muzică, business? Nu contează, e perfect. Ceea ce contează este să ai încredere în pasiunile tale și să le lași să iasă la suprafață. Este vorba despre tine și despre viitorul tău. Nu îți cunoști încă pasiunile? Din nou, e perfect. Ai contextul potrivit să le descoperi. Pentru noi, nu există răspunsuri corecte sau greșite, există doar alegeri dorite și asumate. Îți oferim accesul în Univers, află care este steaua ta norocoasă.

Ai dreptul să pui pauză și să conștientizezi cine ești sau cine vrei să devii. Acum nu e despre nimeni altcineva în afară de tine. Pășește în afara oglinzii și schimbă-ți perspectiva.

Contextul este creația noastră. Alergerea este a ta.